CONTACTEER ONS

We beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

ONS ADRES

OUROBOUROS cv
biodynamisch tuinbouwbedrijf
Dikkelsebaan 1g, 9630 Zwalm
btw: BE 0895 285 947

BEREIKBAARHEID
via telefoon:
+32 468 16 04 57
van maandag tot vrijdag
van 9u tot 16u

via mail:
info@ourobouros.be
groentemanden@ourobouros.be
facturatie@ourobouros.be

 

VRAGEN & ANTWOORDEN
  • Als je het pakket dat al online staat wil overslaan, gebruik je de knop deze week geen pakket.
  • Gaat het over een pakket dat nog niet online staat, vb voor volgende week, dan gebruik je de knop  periodes zonder bestelling en je kan je vakantieperiodes ingeven.

Tijdens het weekend log je in op onze website. Vervolgens klik je op de knop Pakket bewerken. Nu kan je de artikels wissen uit je pakket.  En je kan ook klikken op bijbestellen artikels om groenten, fruit of bio-brood toe te voegen.

Vanaf heden werken we uitsluitend via domiciliëring. Als kleinschalig bedrijf willen we onze tijd in eerste instantie besteden aan de teelt van onze groenten en fruit. Met een domiciliëringsopdracht spaar je ons hierdoor heel wat administratieve uren uit. Elke tweede week van de maand gaat het opgebouwde tegoed van je rekening.

Wanneer je wil stoppen met de afname van een groentemand, stuur ons een mail en we zorgen er dan voor dat de domiciliëring onmiddellijk wordt stopgezet. Bij wanbetaling heeft Ourobouros cv het recht om de mogelijkheid tot bestellen onmiddellijk stop te zetten.

Wanneer je volledig bent ingelogd, dus ook je ophaalplaats en type pakket is aangeduid. Dan krijg je op de eerst volgende vrijdag een mail met de samenstelling van je pakket. De eerst daarop volgende woensdag staat jouw pakketje klaar.

OUROBOUROS nieuwtjes in je mailbox