CONTACTEER ONS

We beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

ONS ADRES

Ourobouros CVBA

Boerderij
Ourobouros CVBA
Dikkelse baan
9630 Zwalm

Bedrijfszetel (Kantoor)
Ourobouros CVBA
Temmerstraat 6
9630 Zwalm
info@ourobouros.be

BTW: BE 0895.285.947

VRAGEN & ANTWOORDEN
  • Als je het pakket dat al online staat wil overslaan, gebruik je de knop deze week geen pakket.
  • Gaat het over een pakket dat nog niet online staat, vb voor volgende week, dan gebruik je de knop  periodes zonder bestelling en je kan je vakantieperiodes ingeven.

Tijdens het weekend log je in op onze website. Vervolgens klik je op de knop Pakket bewerken. Nu kan je de artikels wissen uit je pakket.  En je kan ook klikken op bijbestellen artikels om groenten, fruit of bio-brood toe te voegen.

Op donderdag, de dag nadat je jouw pakket hebt afgehaald, krijg je een rekening in je mailbox.  Ofwel kies je ervoor om jouw pakket de eerste maand wekelijks over te schrijven op het volgend rekeningnummer: BE62 9793 2580 9261 op naam van Ourobouros cvba.  Vermeld hierbij de datum en naam zoals vermeld op het etiket van de groentemand.

Na het verloop van de proefperiode van een maand wordt enkel een betalingsinvordering per Europese domiciliëring aanvaard.

Wanneer je volledig bent ingelogd, dus ook je ophaalplaats en type pakket is aangeduid. Dan krijg je op de eerst volgende vrijdag een mail met de samenstelling van je pakket. De eerst daarop volgende woensdag staat jouw pakketje klaar.

OUROBOUROS nieuwtjes in je mailbox